Kabi obrasci

Kabi obrasci - kreirajte obrasce po svojoj meri

Bilo gde na vašem web sajtu

 

Kabi Obrasci je aplikacija za kreiranje web formulara na vašem web sajtu i deo je Kabi Cloud-a (Bananacloud). Koristeći Kabi Obrasce, sami kreirate obrasce i određujete gde će se oni pojaviti na web sajtu.

Sami upravljajte svojim marketinškim kampanjama, kreirajte prijave na događaje, sakupljajte prijave putem e-maila i newslettera, kreirajte anketu i još mnogo toga.

Efikasan marketinški alat

Kabi Obrasci su efikasan marketinški alat koje se može dobro iskoristiti. Podržaće vaše kampanje i pomoći će vam da dobijete nove kupce. Napravite prilagođeni web obrazac na landing stranici ili podstranici kampanje i dobijte informacije koje su vam važne!

Kreirajte web anketu

Koristite Kabi Obrasce i za jednostavno kreiranje online anketa. Samostalno generišite pitanja i odgovore. Postavite i opcione odgovore. Možete da postavite i opcione odgovore različitih tipova:

  • više opcija-jedan izbor
  • više opcija-više izbora
  • padajuća lista ogovora
  • ocene 
  • tekstualno polje
  • i puno toga...

Integracija sa Kabi CRM-om i Projektima

Kabi Obrasci su kompatibilni sa Kabi Cloud aplikacijama. Jednostavno povežite web obrasce sa Kabi CRM-om i Kabi Projektima. Svi uspešno ispunjeni online obrasci automatski će kreirati zadatke koje morate realizovati. Zadaci se dodeljuju osobama odgovornim za sprovođenje kampanje ili projekta.

Počnite da koristite Kabi Obrasce

Spremni ste da sami napravite svoj prvi online obrazac ili anketu? Ispunite naš obrazac ispod kako biste sebi obezbedili korišćenje Obrazaca i Anketa.